AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar sokaklarda koşmak

Kahve falında dar sokaklarda koşmak

Kahve falında dar sokaklarda koşmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, duygularının ön plana çıkacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine alamet eder.

Kahve falında dar sokaklarda koşmak gördüyseniz:

  • Planlarda bazı değişiklikler olabilir.

Kahve falında dar sokaklarda koşmak hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dar sokakta koşmak doğru iş ortaklığı yapacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dar sokakta araba kullanmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında dar sokaktan geçmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine yorulur.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dar bir sokak görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına inanılır.

Kahve falında karanlık dar sokak görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar sokak görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir