AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir sokak görmek

Kahve falında dar bir sokak görmek

Kahve falında dar bir sokak görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında dar bir sokak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize faydası olmayan veya bir adım bile ilerlemeyn iş, bağlantı veya ilişkileri geride bırakmak isteyebilir, ateşli tartışmalar içine girebilirsiniz.

Kahve falında dar sokaktan geçmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar sokak görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine inanılır.

Kahve falında dar sokakta koşmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek kazancının hiç azalmayacağına, iyiliğe ve güzelliğe işaret eder.

Kahve falında karanlık dar sokak görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar sokaklarda koşmak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına alamet eder.

Kahve falında dar sokaklarda yürümek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına inanılır.

Kahve falında dar sokakta araba kullanmak büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir