AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık dar sokak görmek

Kahve falında karanlık dar sokak görmek

Kahve falında karanlık dar sokak görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, kötü olayların meydana geleceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık dar sokak gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara bakmadan ya da sorular sormadan harekete geçmek veya tavır almak sorunları büyütebilir.

Kahve falında karanlık dar sokak görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına inanılır.

Kahve falında dar karanlık sokak görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar sokaklarda yürümek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Kahve falında dar sokaktan geçmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında dar sokaklarda koşmak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına yorulur.

Kahve falında dar sokak görmek parasının ve malının çoğalacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, kötü haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar sokakta araba kullanmak daha sık bir araya geleceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir