AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar odalar görmek

Kahve falında dar odalar görmek

Kahve falında dar odalar görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, neşesini kaçıracağına delalettir.

Kahve falında dar odalar gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren konuları stres nedeni görmemeli kendinize güvenmelisiniz.

Kahve falında dar oda görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, âlim kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar odalar görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında dar bir oda görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar alandan geçmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına yorulur.

Kahve falında dar kapılı ev görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret eder.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında dar bir kapı görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında dar karanlık sokak görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir