AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir oda görmek

Kahve falında dar bir oda görmek

Kahve falında dar bir oda görmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, güven kaybına uğrayacağına, maddi kayıpların olacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında dar bir oda gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Kahve falında dar odalar görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında dar oda görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında dar bir oda görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında dar bir yolda yürümek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına inanılır.

Kahve falında çok dar yerden geçmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, isteklerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dar pantolon görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında dar mezar görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir