AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerden yukarı çıkmak

Kahve falında merdivenlerden yukarı çıkmak

Kahve falında merdivenlerden yukarı çıkmak böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konular kendiliğinden kendini gösterdiyse dile getirmemenizde fayda var.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden yukarı çıkmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında yürüyen merdivenle yukarı çıkmak hastaysa şifa bulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına delalettir.

Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına inanılır.

Kahve falında merdiven yukarı çıkmak üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir