AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar elbise görmek

Kahve falında dar elbise görmek

Kahve falında dar elbise görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bolluğa kavuşacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar elbise gördüyseniz:

  • Ne yapmayı arzu ederseniz, ya da nereye el atmak isterseniz çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında dar elbise görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir elbise giymek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında dar bir elbise giydiğini görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar elbise giymek hiç istemediği işlere gireceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dar beyaz elbise giymek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında dar elbise çıkarmak sıkıntı çekeceğine, gelirin tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında dar köprüden geçmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında dar pantolon görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir