AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar beyaz elbise giymek

Kahve falında dar beyaz elbise giymek

Kahve falında dar beyaz elbise giymek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, işinin başına geçeceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız herkesten öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında dar beyaz elbise giymek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, mutsuz ve üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar elbise giymek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine işaret eder.

Kahve falında dar bir elbise giymek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, sorunlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında dar bir elbise giydiğini görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz dar gömlek giymek sorunların artacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz boydan elbise giymek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, seyahatlere katılacağına yorulur.

Kahve falında kırık beyaz elbise giymek başarıların çoğalacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında taşlı beyaz elbise giymek sevinçli haberlerin geride kalacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir