AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar elbise çıkarmak

Kahve falında dar elbise çıkarmak

Kahve falında dar elbise çıkarmak gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dar elbise çıkarmak gördüyseniz:

  • Size sunulanları yararınıza kullanmalısınız.

Kahve falında dar elbise çıkarmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar elbise görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dar bir elbise giymek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında dar elbise giymek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar beyaz elbise giymek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dar bir elbise giydiğini görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kat kat elbise çıkarmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına inanılır.

Kahve falında elbisesini çıkarmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir