AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar pantolon görmek

Kahve falında dar pantolon görmek

Kahve falında dar pantolon görmek kendisini yıpratacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında dar pantolon gördüyseniz:

  • Teşekkürler zaman ayırdığınız için.

Kahve falında dar pantolon giymek engellerin aşılacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına alamet eder.

Kahve falında dar kot pantolon giymek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında dar pantolon görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına delalet eder.

Kahve falında dar bir yerde kalmak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yerden çıkmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulur.

Kahve falında dar bir yerden geçtiğini görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dar ayakkabı giymek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında dar bir asansöre binmek kafasının rahat olacağına, iş güç sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir