Kahve falında dar giymek

Kahve falında dar giymek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar giymek gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Kahve falında dar bir elbise giymek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, yalan söyleyeceğine yorulur.

Kahve falında dar çizme giymek haklılığının anlaşılacağına, geçim derdine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar etek giymek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında dar bluz giymek eline geçen malları tutamayacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar ayakkabı giymek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, ayıplı yolara sapacağına inanılır.

Kahve falında dar ceket giymek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir elbise giydiğini görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine tabir olunur.

Kahve falında dar kazak giymek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir