AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir yerde bulunmak

Kahve falında dar bir yerde bulunmak

Kahve falında dar bir yerde bulunmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerde bulunmak gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Kahve falında dar bir yerde bulunmak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında dar alanda bulunmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerde bulunmak geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran okunan yerde bulunmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine delalettir.

Kahve falında kalabalık yerde bulunmak eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerde bulunmak başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar yerden geçtiğini görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında dar yerde sıkışmak yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir