AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyattan kaçmak

Kahve falında ameliyattan kaçmak

Kahve falında ameliyattan kaçmak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ameliyattan kaçmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına dahil olmak yerine, kendi İşinize ilgilenmenizde fayda var.

Kahve falında ameliyattan kaçmak kurtuluşa kavuşacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ameliyat masasından kaçmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında birini ameliyat olurken görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bağırsak ameliyatı olmak arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerinden ameliyat olmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında boğazdan ameliyat olduğunu görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının ameliyat olduğunu görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine yorulur.

Kahve falında kendini ameliyat olduğunu görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir