AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında bir başkasının ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında bir başkasının ameliyat olduğunu görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi her alanda doğru yönlendirecek.

Kahve falında ameliyat olmaya hazırlanmak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, insanlara öncülük edeceğine delalettir.

Kahve falında açık ameliyat görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, huzurlu, mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında akciğer ameliyatı olmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, edilen duaların tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ameliyat eldiveni giymek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat olan hasta görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalp ameliyatı olmak onlarla ayrı düşeceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağından ameliyat olduğunu görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ameliyattan çıkmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, maddi kriz yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir