AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazdan ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında boğazdan ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında boğazdan ameliyat olduğunu görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, işlerin artacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, borçların ödeneceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında boğazdan ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.

Kahve falında boğazdan ameliyat olduğunu görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğaz ameliyatı olmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazdan ameliyat olmak zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında boğazı kesilmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında annenin boğazını sıkmak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında boğaza birşey kaçmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında boğazda altın görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir