AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat masasından kaçmak

Kahve falında ameliyat masasından kaçmak

Kahve falında ameliyat masasından kaçmak zor ve kötü günlerin geleceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, çok güzel günler görüleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine delalet eder.

Kahve falında ameliyat masasından kaçmak gördüyseniz:

  • Katı bir tutum sergilemeniz, ısrarcı ya da inatçı davranmanız çözümü geciktirebilir.

Kahve falında ameliyat masasından kaçmak bir anda atılıma geçeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini ameliyat masasında görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında ameliyat masasından kalkmak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sermayesini riske etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat masasında olduğunu görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ameliyat masasında görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ameliyat masası görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ameliyat masasında yattığını görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında nikah masasından kaçmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir