AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırsak ameliyatı olmak

Kahve falında bağırsak ameliyatı olmak

Kahve falında bağırsak ameliyatı olmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine delalet eder.

Kahve falında bağırsak ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Yol haritasına ihtiyacınız olacağa benziyor.

Kahve falında bağırsak ameliyatı görmek layık olduklarına sahip olacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bağırsak ameliyatı olmak kazancını katbekat arttıracağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında bağırsak çıktığını görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, esenliği bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun bağırsağı temizlemek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında bağırsağının çıktığını görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kalın bağırsak görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun bağırsak görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayallerinin suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağırsak kesmek kendisi paralayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir