AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında kendini ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında kendini ameliyat olduğunu görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi açıkça ifade etmeye çalışırken kötü bir durumda kalmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında zorla ameliyat olmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, elinin darlık görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ameliyat kıyafeti görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, düşmanına galip geleceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin ameliyat olduğunu görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolundan ameliyat olmak gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında karın ameliyatı olmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fıtık ameliyatı olmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini ameliyat olurken görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ameliyat masasında görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir