AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir yerde yürümek

Kahve falında dar bir yerde yürümek

Kahve falında dar bir yerde yürümek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, mutlu olunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir yerde yürümek gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya gereksiz konuşmaları dinlemek yerine uygulayıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında dar bir yerde yürümek işlerin yolundan çıkacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında dar bir yerde yatmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında dar bir yerden geçmek kuş gibi hafifleyeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında dar yerde kalmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında dar yerden geçmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar yerden çıkmak fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında dar yerde sıkışmak parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yerden geçmeye çalışmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, rakiplerin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir