AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerde bulunmak

Kahve falında yüksek yerde bulunmak

Kahve falında yüksek yerde bulunmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, parasız kalmaya delalettir.

Kahve falında yüksek yerde bulunmak gördüyseniz:

  • Romantik bir yapı içine girip diğer konuları sıkıcı bulabilirsiniz.

Kahve falında yüksek yerde bulunmak başarılarının düşeceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde bulunmak sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, çok iyi işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında kuran okunan yerde bulunmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerde bulunmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, tatsızlık olacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık yerde bulunmak mal mülk sahibi olunacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir binada bulunmak içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, yetki ve imza sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekte bulunmak az maliyetle ticarete atılacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek binada bulunmak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir