AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerde bulunmak

Kahve falında yüksek bir yerde bulunmak

Kahve falında yüksek bir yerde bulunmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, bir beladan kurtulacağına, gelişim içine girileceğine, hayatının karışacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları net bir şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yerde bulunmak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek yerde bulunmak işlerini yoluna sokacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında dar bir yerde bulunmak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık yerde bulunmak çok büyük üzüntü yaşayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran okunan yerde bulunmak en önemli anlarda destek görüleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekte bulunmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binada bulunmak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binada bulunmak bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir