AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz dantelli elbise giymek

Kahve falında beyaz dantelli elbise giymek

Kahve falında beyaz dantelli elbise giymek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, hastalıklarının azalacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz dantelli elbise giymek gördüyseniz:

  • Sürekli ertelenen veya durma noktasına gelen konular hız kazanabilir.

Kahve falında beyaz dantel elbise giymek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında beyaz dantelli elbise giymek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine delalettir.

Kahve falında dantel beyaz elbise giymek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında dantelli beyaz elbise giymek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında siyah dantelli elbise giymek bunların devlet kapılarından geçeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dantelli elbise giymek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah dantel elbise giymek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dantel elbise giymek bir ömür olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir