AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantelli gelinlik giymek

Kahve falında dantelli gelinlik giymek

Kahve falında dantelli gelinlik giymek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işaret eder.

Kahve falında dantelli gelinlik giymek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerle ihtiyacınız olanlar birbiriyle örtüşmüyor.

Kahve falında dantel gelinlik giymek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dantelli gelinlik giymek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında dantelli gelinlik görmek çok kötü durumlara düşeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dantelli etek giymek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına delalet eder.

Kahve falında dantelli beyaz elbise giymek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Kahve falında dantelli elbise giymek fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, yaşam standartlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında dantel beyaz elbise giymek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında dantelli gömlek giymek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir