AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantelli gelinlik görmek

Kahve falında dantelli gelinlik görmek

Kahve falında dantelli gelinlik görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, yılmayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, hakkını savunamayacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dantelli gelinlik gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda harcamalarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında dantel gelinlik giymek sadece kendisini düşüneceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına yorulur.

Kahve falında dantelli gelinlik görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına inanılır.

Kahve falında dantelli gelinlik giymek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının dantel ördüğünü görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel ördüğünü görmek karamsar ve umutsuz olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dantel görmek kazançlı adımlar atılacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dantelli gömlek giymek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında dantelli çamaşır görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir