AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantelli çamaşır görmek

Kahve falında dantelli çamaşır görmek

Kahve falında dantelli çamaşır görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dantelli çamaşır gördüyseniz:

  • Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dantelli çamaşır görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, saygın biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dantel iç çamaşırı görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dantelli iç çamaşırı görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında dantel gecelik görmek tüm arzularının yerine geleceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında örülmüş dantel görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah dantelli elbise görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında dantel işlemek tatsızlıkların yaşanacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi dantel görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir