AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel gelinlik giymek

Kahve falında dantel gelinlik giymek

Kahve falında dantel gelinlik giymek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, evlat sahibi olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına inanılır.

Kahve falında dantel gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Problemleri ertelemek yerine, bir an önce çözmenizde fayda var.

Kahve falında dantelli gelinlik giymek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dantel gelinlik giymek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına yorulur.

Kahve falında dantelli gelinlik görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dantelli beyaz elbise giymek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işarettir.

Kahve falında dantelli gecelik giymek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dantel beyaz elbise giymek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah dantel elbise giymek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz dantel elbise giymek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir