AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel sökmek

Kahve falında dantel sökmek

Kahve falında dantel sökmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, ticaret ehli kimse olacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında dantel sökmek gördüyseniz:

  • Olaylar sizi işlemez hale getirebilir.

Kahve falında dantel sökmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında ördüğü örgüyü sökmek fakir fukaraya yardım edileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişimi sökmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin ağacı sökmek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında örgü kazak sökmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağını sökmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında çiviyi sökmek çok doğru bir yol tutulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine inanılır.

Kahve falında ot sökmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir