AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördüğü örgüyü sökmek

Kahve falında ördüğü örgüyü sökmek

Kahve falında ördüğü örgüyü sökmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, eşyaların yenileneceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, dostlardan zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ördüğü örgüyü sökmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız planlar kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında ördüğü örgüyü sökmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, arkasından iyi konuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ördüğünü sökmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında örgü örmek ve sökmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet eder.

Kahve falında örgüyü geri sökmek uzak bir yola gidileceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örgü sökmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örgü kazak sökmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örgüyü sökmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında örgü örüp sökmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir