AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot sökmek

Kahve falında ot sökmek

Kahve falında ot sökmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, gözyaşı döküleceğine, ailenin büyüyeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ot sökmek gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında ot sökmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, kötü olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında kalbini sökmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında ip sökmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında ağacı kökünden sökmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikiş sökmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gül sökmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında örgüyü sökmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, o işi canlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş sökmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir