AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana sürüsü görmek

Kahve falında dana sürüsü görmek

Kahve falında dana sürüsü görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dana sürüsü gördüyseniz:

  • Seyahat şanslarını veya geçmişte yaptığınızdan farklı şeylere katılma fırsatını değerlendirmelisiniz.

Kahve falında dana sürüsü görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü dana görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında koyun ve dana görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına inanılır.

Kahve falında dana kesmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz danalar görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, kalben çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında danaya sarılmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dananın üzerine binmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında dana süsmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir