AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun ve dana görmek

Kahve falında koyun ve dana görmek

Kahve falında koyun ve dana görmek verimliliğinin artacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun ve dana gördüyseniz:

  • Cömertliğiniz size bazen zor anlar yaşatıyor.

Kahve falında dana ve koyun görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında koyun ve dana görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dana almak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında inek dana görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dana dalağı görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ikiz dana görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dana kesildiğini görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında dana yüzmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir