AnaSayfa / Genel / Kahve falında danaya sarılmak

Kahve falında danaya sarılmak

Kahve falında danaya sarılmak bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kişiye hep umut olacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işaret eder.

Kahve falında danaya sarılmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı en iyi şekilde yapmanız gerekiyor.

Kahve falında sarı dana görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında danaya sarılmak kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına yorulur.

Kahve falında taze dana eti görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek dana görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında dana süsmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında dana satmak canlanacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz dana görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi dana görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir