Kahve falında dana kesmek

Kahve falında dana kesmek yollarını ayıracağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına tabir olunur.

Kahve falında dana kesmek gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi görünenlerine icabet göstermenizde fayda var.

Kahve falında siyah dana kesmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında dana kesmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında danayı kesmek mal mülk kazanacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzülmüş dana görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına delalettir.

Kahve falında dana görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine işarettir.

Kahve falında dananın saldırdığını görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı dana görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında dana yavrusu görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top