AnaSayfa / Genel / Kahve falında dananın üzerine binmek

Kahve falında dananın üzerine binmek

Kahve falında dananın üzerine binmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dananın üzerine binmek gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında danaya binmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dananın üzerine binmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dana kovalamak hem dua alacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında boğa dana görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına inanılır.

Kahve falında dana ciğer görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı dana eti görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında deli dana görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, amaçlarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında dana saldırısına uğramak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir