AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana süsmek

Kahve falında dana süsmek

Kahve falında dana süsmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, alkış alacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dana süsmek gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında dana süsmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına alamet eder.

Kahve falında koç süsmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında danaya süt vermek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, büyük başarılara kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dana eti almak işlerin de yolunda gideceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dana kestiğini görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, gözyaşlarının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında dana satın almak her zaman haklının yanında olacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dana ve koyun görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine işaret eder.

Kahve falında dişi dana görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir