AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana doğurtmak

Kahve falında dana doğurtmak

Kahve falında dana doğurtmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, akıllı adımlar atacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dana doğurtmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki görev, sorumluluk veya yükleri azaltacak planlar yapmanız gerekiyor.

Kahve falında dana doğurtmak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında dana doğurmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dananın doğurduğunu görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzülmüş dana görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dana ve inek görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında dana postu görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dana kesildiğini görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında dana dalağı görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir