AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzülmüş dana görmek

Kahve falında yüzülmüş dana görmek

Kahve falında yüzülmüş dana görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, Allah katında günahlarının affolacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzülmüş dana gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yüzülmüş dana görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret eder.

Kahve falında dana saldırısına uğramak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında dana yüzmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dana ve yavrusunu görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dana görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında erkek dana görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kaçan dana görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında dana emzirmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir