AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana doğurmak

Kahve falında dana doğurmak

Kahve falında dana doğurmak zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine alamet eder.

Kahve falında dana doğurmak gördüyseniz:

  • Kesin cevaplar vermezseniz yanlış bilgi vermekle suçlanabilirsiniz.

Kahve falında dananın doğurduğunu görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dana doğurtmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında dana doğurmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt danası görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında ahırda dana görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Kahve falında danayı kesmek belki ölümler görüleceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kurbanlık dana görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ikiz dana görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir