AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana dalağı görmek

Kahve falında dana dalağı görmek

Kahve falında dana dalağı görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, işinden çıkarılacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında dana dalağı gördüyseniz:

  • İletişim zor akıyor ya da iletişimsel sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında dana dalağı görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine yorulur.

Kahve falında dalak ameliyatı olmak artık rahat bir nefes alacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvan dalağı görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dalak görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dananın doğurduğunu görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dana emzirmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, geleceğinizin güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dana beslemek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah dana görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir