AnaSayfa / Genel / Kahve falında dananın doğurduğunu görmek

Kahve falında dananın doğurduğunu görmek

Kahve falında dananın doğurduğunu görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dananın doğurduğunu gördüyseniz:

  • Zorlu yollardan gitmek yerine, farklı planlar üretmeniz gerekiyor.

Kahve falında dana doğurtmak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dananın doğurduğunu görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına tabir olunur.

Kahve falında dana doğurmak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inek yada dana görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, güzel işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında dana eti yediğini görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok dana görmek sıkıntılarını atlatacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet eder.

Kahve falında siyah dana kesmek mutluluğun aileye geri döneceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında dana satmak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir