AnaSayfa / Genel / Kahve falında damın yıkıldığını görmek

Kahve falında damın yıkıldığını görmek

Kahve falında damın yıkıldığını görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında damın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Ya da çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında damın yıkıldığını görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damda yürümek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, sevinçli haberler geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damdan düşeni görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında damdan dama uçmak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında akan dam görmek işlerdeki verimin artacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, bunu şeref sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damdan düsmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damın üstünde olmak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir