AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin damında oturmak

Kahve falında evin damında oturmak

Kahve falında evin damında oturmak helal ve geniş rızık elde edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında evin damında oturmak gördüyseniz:

  • İnsanların nabzına göre şerbet vermeniz gerekebilir.

Kahve falında evin damında oturmak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damda oturmak kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin damına cıkmak hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına inanılır.

Kahve falında evin damının aktığını görmek kişinin şifaya kavuşacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir evin damına çıkmak huzurunun da yerine geleceğine, elindeki işi rayına oturtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin damında olmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin damını görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dam çatı görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir