AnaSayfa / Genel / Kahve falında dam tamir etmek

Kahve falında dam tamir etmek

Kahve falında dam tamir etmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hanesine güneş doğacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, gerginliğin biteceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında dam tamir etmek gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar özel bir kişiyle daha güçlü bir ilişki kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dam tamir etmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında evin damının aktığını görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında caminin damına çıkmak kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında dam çatı görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, ilim irfan öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkık dam görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında toprak dam görmek darlık içine düşeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damdan inmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında damda yatmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir