AnaSayfa / Genel / Kahve falında damda kedi görmek

Kahve falında damda kedi görmek

Kahve falında damda kedi görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, iyi geçiminin biteceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damda kedi gördüyseniz:

  • Hayatınıza, yaratıcılık gerektiren işlerinize veya ilişkilerinize biraz daha fazla renk getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında damda kedi görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damda yürümek içine büyük bir huzurun dolacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının damdan düştüğünü görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında damdan dama atlamak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında damın çöktüğünü görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin damının aktığını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğun damdan düştüğünü görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir