AnaSayfa / Genel / Kahve falında damadını ölmüş görmek

Kahve falında damadını ölmüş görmek

Kahve falında damadını ölmüş görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, ailesini de mutlu edeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, başarılarının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında damadını ölmüş gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında gelin damat düğün görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine işaret eder.

Kahve falında eski damat adayını görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına delalettir.

Kahve falında siyah damatlık giymek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında damat olduğunu görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulur.

Kahve falında kocasının damatlık giydiğini görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında damatı beklemek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damatlık giydiğini görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, isteklerini yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damada para takmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir