Kahve falında damatlık görmek

Kahve falında damatlık görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, şansının kendisinden yana olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damatlık gördüyseniz:

  • Bazı konularda tam olarak ne yapacağınızı bilmiyorsanız veya bazı konuları isteyip istemediğiniz noktasında tereddütleriniz varsa, iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında oğlunu damatlıkla görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini damat olarak görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik damatlık görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında damatlık giymiş birini görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında damat bohçası görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını damatlıkla görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damadının evlendiğini görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damatlık giydirmek atılacak adımların boşa çıkacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top