AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini damat olarak görmek

Kahve falında sevdiğini damat olarak görmek

Kahve falında sevdiğini damat olarak görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini damat olarak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylere hazır olmalısınız.

Kahve falında sevdiğinin damat olduğunu görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi damatlıkla görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeği damatlıkla görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini damat olarak görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini damatlıkla görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin adamı damatlıkla görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damatla kavga etmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında damadın öldüğünü görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir