AnaSayfa / Genel / Kahve falında geli ve damat görmek

Kahve falında geli ve damat görmek

Kahve falında geli ve damat görmek mutluluk dolu haberler alacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında geli ve damat gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bazı kişilerden gereken desteği göremeyebilir veya gereken yardımı alamayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin adamı damatlıkla görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işarettir.

Kahve falında damatla dans etmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini damat görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında evli birini damatlıkla görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı damat görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarhoş damat görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında damadının evlendiğini görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki damat görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, ileride saygın bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir