AnaSayfa / Genel / Kahve falında damat giydirmek

Kahve falında damat giydirmek

Kahve falında damat giydirmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damat giydirmek gördüyseniz:

  • Bir değişiklik mevcut durumunuzu farklı bir açıdan görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek ekmeksiz ve parasız kalacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz damatlık giymek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında damatlık elbise giymek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında damat giydirmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının damatlık giydiğini görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin damatlık giydiğini görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir