AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden adaya çıkmak

Kahve falında denizden adaya çıkmak

Kahve falında denizden adaya çıkmak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, hep dinç ve genç kalacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında denizden adaya çıkmak gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler ya da planlar da gerginliğe neden olabilir veya üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında denizden adaya çıkmak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzerek adaya çıkmak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında denizde yüzüp adaya çıkmak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında adaya çıkmak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzerek adaya çıkmak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, içebileceğine işaret eder.

Kahve falında milletvekili adayı olduğunu görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine alamet eder.

Kahve falında adaya düşmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında görümce adayını görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir